Cookies & Privacy

Wij maken gebruik van cookies.

Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

Vimeo
Gegevens over de bezoeken van de gebruiker worden verzameld zoals welke pagina’s zijn gelezen.

YouTube
Klikgedrag, bekeken video’s en aangepaste voorkeuren worden verzameld. Bezoekersinformatie en gebruikersgedrag wordt gebruikt voor advertenties.

Over ons

Passie, kwaliteit en productiviteit

Het is de passie voor techniek die ons drijft. Madolex bestaat uit een ervaren en dynamisch team van vakmensen die actief de nieuwste innovaties en ontwikkelingen volgen. Zo kunnen we proactief meedenken met uw wensen en de functionaliteiten en de veiligheid van uw machines optimaliseren. Wij hergebruiken zoveel mogelijk materialen en engineeren effectieve oplossingen die uw productiviteit verhogen. Dankzij onze mechanische en elektrotechnische turnkey aanpak en onze jarenlange ervaring, kunnen wij u voorzien van passend advies en de juiste machine(onderdelen).

stijl element

Waar we u graag mee van dienst zijn

persoon die aan het lassen is.

Uw machinepark altijd in topconditie!

Een machine die stil staat, is een kostenpost. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom voeren wij preventief en correctief machineonderhoud uit. Zo lossen we storingen in de productie op en voorkomen we gebreken. Onze onderhoudsspecialisten houden uw belangrijkste kapitaalgoed draaiende. Daarbij kijken we graag mee met wat uw bedrijf nodig heeft: ieder proces, iedere productielijn en iedere onderhoudsorganisatie is anders en bevindt zich dan ook op een ander niveau.

Bosch handcirkel zaag die aan het zagen is.

Snelle revisie- en reparatieservice

Bij een defect achterhalen onze experts de oorzaak van het defect, om vervolgens de componenten van machines snel en accuraat te repareren en waar mogelijk te verbeteren. Dat doen we zowel mechanisch als elektrotechnisch. Madolex beschikt over een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen, waardoor u niet hoeft te investeren in een maatwerk onderdeel en er een betere connectie met uw machine blijft. Onze revisie- en reparatie-afdeling heeft veel ervaring met maatwerk en zoekt steevast naar de juiste oplossing; in onze werkplaats, maar ook bij u ‘on site'.

Man working on 3d project on computer.

Technische turnkey projecten

Een op maat gemaakte machine of machineonderdeel zorgt voor een hogere efficiëntiegraad binnen uw productieproces. Om zo'n component op de best mogelijke manier in te passen, is onze turnkey aanpak essentieel. Wij bieden een volledige ontzorging van engineering tot oplevering. Dankzij onze geavanceerde tools wordt ieder vraagstuk verwerkt tot een 3D-ontwerp, waarna deze wordt gemodificeerd. In een aantal fases komt de gewenste machine tot stand, waarbij elke stap in het project wordt gecoördineerd. Deze turnkey aanpak hanteren we zowel binnen mechanische- als elektrotechnische projecten.

Bekijk in de praktijk
stijl element

Uw productieproces staat centraal

Madolex is een familiebedrijf met 35 jaar kennis en ervaring. Al meerdere generaties delen we onze ambitie om een waardige kennispartner in machinebouw en -onderhoud te zijn, en bij iedere generatie wordt die kennis verrijkt. We investeren al jaren in de beste vakmensen en in de beste apparatuur. Daarbij doen we alles in eigen beheer, van engineering tot oplevering. Zo kunnen wij garanderen dat het eindproduct precies naar uw wens is, en volgens onze hoge standaard. Persoonlijk contact staat daarbij hoog in het vaandel. Wij vinden een waardig partnerschap namelijk heel belangrijk. Uw vraagstuk, onze zorg!

Wij bieden turnkey oplossingen, werken multidisciplinair en leveren een compleet pakket aan technische diensten van hoge kwaliteit. Wij gebruiken technische hulpmiddelen om processen te monitoren, uptime te maximaliseren en verstoringen te minimaliseren.

stijl element

Waar wij in uitblinken

Maatwerk oplossingen

Dankzij onze multidisciplinaire aanpak kunnen we maatwerk leveren in iedere situatie

Ervaring & bedrevenheid

Madolex is een familiebedrijf dat al 35 jaar met trots actief is in de maakindustrie

Brede vakkennis

Onze competente medewerkers zijn uiterst vakbekwaam en geven proactief advies

Persoonlijke service

Onze lijntjes zijn kort zodat u één aanspreekpunt hebt. Wel zo gemakkelijk!

Onze experts staan voor u klaar!

Max Camp

Directie

Ingo Smeets

Turnkey Projecten (mechanisch) (Pre-)engineering Machinebouw

Etiënne Walraven

Turnkey Projecten (elektrisch), Industriële automatisering, Panelenbouw

Will Mans

Reparatieservice, Revisies, Modificaties

Math Giesberts

Hoofd bedrijfsbureau